Jedan od najboljih fudbalera današnjice Lionel Mesi će moći da napusti Barselonu kao slobodan igrač već naredno leto ukoliko ne postigne novi dogovor sa klubom iz Katalonije, a prvi u redu već duži period stoji Mančester siti koji je spreman da izdvoji neverovatnu sumu novca.

Siti Fudbal Grup, koja je vlasnik Mančester sitija, spremna je da ponudi Mesiju 10-godišnji ugovor! Tako bi kapiten selekcije Argentine imao mogućnost da posle Sitija zaigra za bilo koji drugi tim koji je u vlasništvu iste grupacije – Njujork Siti, Melburn Siti ili Jokohama Marinos, naravno kada odluči da napusti redove “građana”.

Naravno, sve to može da se učini tek nakon 30. juna naredne godine kada Mesiju i ističe ugovor, a Mesi će moći da uđe u pregovore sa Sitijem od Nove godine.

Nije sve na odluci Sitija i samog Mesija, već i na Barseloni koja još uvek ima stav da ne želi super zvezdu da pusti tek tako iz svojih redova.

Predsednički izbori u klubu održaće se 24. januara, a jedan od glavnih kandidata da zauzme poziciju vodećeg čelnika tima sa Kamp Noua Viktor Font veruje da je Mesijeva budućnost upravo u katalonskom klubu.

– Ubeđen sam da je Mesijeva budućnost ovde, kod nas. Leo je pobednik i, kao i svi navijači Barselone, razočarani smo rezulutatima koji ne ispunjavaju naša očekivanja. Ipak, to nema veze sa onim što predstoji u bliskoj i dalekoj budučnosti, ali ćemo svakako predočiti Lionelu plan za nastavak i svakako je bitno da ga uverimo da projekat za budućnost postoji – rekao je Font.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime