EPA-EFE/Miguel Angel Polo

Sonja Vasić, zvezda ženske košarkaške reprezentacija Srbije, objavila je na Instagramu da je korona prošlost za nju i da će učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju.

– Sport je surov. Danas možeš, sutra ne. Danas si pobednik, sutra gubitnik. Nema stajanja, ako i pomisliš na to neko te je prešišao verovatno. Da bi bio istinski uspešan moraš biti fanatik. Ta preterana predanost, zaslepljenost i odanost se lako prepoznaje među tebi sličnima. Miloš i ja smo se i tu prepoznali odmah. Poslednje dve godine delimo isti san, gde će biti prekretnica naše porodice. I onda u roku od par dana se sve promeni.

– Proteklih par nedelja su bile jako turbuletne i psihički izazovne za nas. I iako naš san još živi, svestni smo da ima i nekih snova koji služe i da te probude. Verovatno nećemo biti na planiranom nivou za nas, ali izlazimo iz ovoga zajedno, snažniji posle još jednog izazova. Hvala svima koji su nam pomogli u ovom periodu. Hvala svima koji su brinuli. Hvala i onima i koji nisu bili baš humani, jer ništa te ne gura napred ko inat i srdžba. Tokio, vidimo se – stoji u objavi.

Ovo je predobra vest, kao i da je njen životni saputnik, a naš veslač Miloš Vasić takođe ostavio koronu iza sebe i učestvovaće u paru sa Martinom Mačkovićem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here