Printscreen/Twitter

Nezapamćeni skandal dogodio se u Australiji tokom vesti o Novaku Đokoviću kada je dvoje TV novinara uputilo niz uvreda na račun svetskog broja jedan, povodom svega što se izdešavalo u poslednje vreme.

Naime, u pauzi tokom snimanja očigledno su pomenuti voditelji pomislili da su kamere i ton isključeni, ali se dogodilo potpuno suprotno.

Sve je dokumentovano i ekspresno je završilo na društvenim mrežama, i jasno je da je nedopustiv način kako su se poneli prema velikom šampionu Novaku Đokoviću, koji je čak devet puta osvajao Australijan open, a pored toga ima i 20 GS titula.

“Kada pogledamo sve ovo, Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se**nja. Kako god da pogledaš nemoguće je da je samo on u pravu. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Ne ideš okolo kada si pozitivan. Pao je preko svojih laži. I posle toga je otišao u Španiju, a iz svega će uspeti da se izvuče”, komentarisali su voditelji ne sluteći da se sve snima.

I zatim su nastavili.

“Većina ljudi misli da je on s**onja i kreten, a komentariše da li su bili pravedni prema njemu. To je problem zar ne? Mislim da ništa nije dobio time što je poslat u hotel sa migrantima. Opravdavaju se pred ljudima koji su bili u istom avionu kao on. Njegov život nije fer, neki lete prvom klasom, a neki…”, završili su novinari Kanala 7.

 

6 COMMENTS

  1. PA NISU NISTA SLAGALI , SVE IE ISTINA..
    AKO JE BIO POZITIVAN ONDA TREBA BITI U KARANTENI A NIJE BIO JER NIJE BIO POZITIVAN A SAD KAD MU TO PASE ONDA JE BIO POZITIVAN … MULJAZA I NISTA VISE

    • Izgleda nisi pratio desavanja, Novak je bio Pozitivan, to je i prijavio, nije se krilo, e posle toga je proslo 14 dana, pa tako po Australijskim zakonom prvo medicinski i nesme se vakcinisati a drugo on je to prelezao i tako ispunio njihove uslove. E pa zato gospodine svrljpo je i dobio izuzece, Visu i tiket, znaci 3x su ga proveravali, zato je sudija glasno i rekao ne vidim sta je Novak jos mogao da pristavi vlascu. U prevodu NISTA VISE. ispunio je sve i zato je i pobedio a sad ce ih samlati na turniru…

  2. Ovo su znali da se snali da se snima,jer onako nebi smeli da ovako pricaju.Sve je ovo foliranje i namestaljka.

  3. Koliko ja znam, za drugo nisu ni sposobni kad vide poraz pred nosom, i to ne samo na sudu, sad im sledi i na terenu…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here