EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Skandal pod nazivom “Florentino Peres” nastavlja da drma Madrid i najveći klub na svetu – Real. Dan pošto su isplivali audio-snimci iz 2006. godine, u kojima Raula Blanka i Ikera Kasiljasa naziva prevarama, stigli su novi inkriminišući materijali.

Peres je tokom svog prvog mandata u nekoj od izjava Raula i Kasiljasa nazvao prevarama, što je sada objavio El Konfedensijal, da bi isti list pronašao nove problematične reči predsednika “kraljevskog kluba”.

One su iz 2012. i čuje se kako Florentino Kristijana Ronalda i Žozea Murinja, dve velike zvezde svetskog fudbala koji su ostavili dubok trag na “Santjago Bernabeuu”, naziva egoistima i idiotima.

– Kristijano Ronaldo je lud. On je idiot i bolestan čovek. Pomislite da je normalan, a onda shvatite da nije jer normalan čovek to ne bi radio. On je čovek sa velikim egom, razmažen je. Radi šta hoće – rekao je navodno Peres i potom se dokačio i Murinja.

– Žorž Mendeš ne kontroliše Kristijana, baš kao što ne kontroliše ni Murinja. Nula uticaja. To su momci sa ozbiljnim egom, obojica su razmaženi i ne vide realnu sliku jer su mogli da zarade mnogo više novca da su pristupačniji. Njih dvojica su nenormalni jer govorimo o ogromnom novcu za prava na fotografije. Takođe, sa licima koje imaju i tim prkosnim izrazom da ih niko ne voli, publicitet je suprotan.

Čovek koji je obeležio 21. vek u Realu očigledno je imao nešto protiv protugalskih igrača.

– (Fabio) Koentrao je još jedan fudbaler bez mozga. Real Madrid ih je ‘pojeo’. Koentraa je pojeo pritisak. On je s**nje igrač” – rekao je Peres.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here