EPA-EFE/Mohamed Abd El Ghany

Rukometna reprezentacija Slovenije nije uspela da se plasira u četvrtfinale Svetskog prvenstva pošto je u odlučujućem meču remizirala sa domaćinom Egiptom (25:25), sada se pojavila informacija da su pre meča otrovani.

Čak osmorica slovenačkih igrača imala su crevni virus, povraćali su i imali dijareju zbog hrane koju im je poslužio domaćin!

– Hteo bih mnogo toga reći, ali znam da ne mogu i moram da se ugrizem za jezik – rekao je kapiten slovenske reprezentacije Jure Dolenec.

– Dali smo sve što smo imali. Uništile su nas naše gluposti, ali i tuđe. Pola tima nam je bilo u WC-u dan pre utakmice i na dan utakmice. Trojica nisu mogla da igraju. Stalno je neko povraćao… To se dogodilo i Hrvatima. Sve mi je to nekako jako čudno.

Sličnog mišljenja je i selektor reprezentacije Ljubomir Vranješ, koji je pohvalio igrače što su uopšte smogli snage da odigraju utakmicu usled toliko problema.

– Imali smo osam igrača koji su imali zdravstvenih problema. U takvim uslovima smo imali priliku za pobedu i mislim da smo mogli da pobedimo. Na celom turniru smo izgubili jednu utakmicu i ispali.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime