Printscreen

Sramotne scene stižu iz Brazila. Huligani Gremija uleteli su na teren posle poraza svog tima od Palmeirasa (1:3) i napravili ogroman nered na stadionu, zbog kojeg je morala da interveniše i policija.

Nezadovoljni rezultatom, oni su pojurili fudbalere domaćih, koji su prestravljeni pobegli ka svlačionicama, a ovi su bes iskalili na VAR opremi, koja je poništila izjednačujući gol pred kraj utakmice, a ceh su platile i stolice i druga oprema.

Gremio je na svojem stadionu poveo golom Dijega Souze u 12. minutu, ali je Rafael Veiga bio kreator velikog preokreta pred kraj prvog poluvremena, pošto je u nadoknadi postigao dva gola.

VAR soba je intervenisala i poništila gol Elijasa Alvesa iz 86. minuta, što je sigurno kumovalo nezadovoljstvu publike, a Breno Lopes je u trećem minutu dodatka postavio konačan rezultat.

Ipak, huliganski pir navijača sigurno neće proći nekažnjeno, pa je moguće da će Fudbalska asocijacija zbog velike navijačke sramote sankcionisati domaće, videćemo da li i bodovno.
Kamere posle meča su uhvatile i zabrinuta lica igrača Gremija, koji su iz tunela posmatrali šta se dešava na terenu. Policija je uradila sve da ih zaštiti, a potom i privede dobar deo njih.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here