EPA-EFE/ANTONIO BAT

Iako bismo uvek voleli da se posle duela između ekipa sa Balkana priča isključivo o fudbalu, navijači nas nekako uvek podsete da tako ne može da bude.

Večeras je zbog toga u Zagrebu viđen još jedan u nizu skandala na meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Dinama i makedonskog Škupija koji je završen nerešenim rezultatom (2:2).

U jednom trenutku utakmice, navijači oba tima počeli su sa nacionalističkim skandiranjem “Ubij Srbina”, da bi se navijači Dinama potom okomili i na goste tokom drugog poluvremena skandirajući “Ubij Šiptara”, preneo je portal Net.hr.

Da sve bude kompletno, navijači Škupija su na utakmicu doneli i zastavu Albanije, iako ne predstavljaju ovu zemlju kao šampioni, već Severnu Makedoniju, i kao takvu je razvili preko dobrog dela tribine “Maksimira”.

Nema sumnje da će UEFA reagovati zbog svih skandaloznih detalja i pokrenuti disciplinski postupak, kako protiv Dinama, tako i protiv Škupija.

6 COMMENTS

  1. Срби су давних дана видели повампирење фашизма и код Хрвата и код Албанаца, а ЕУ ћути и још форсира Бугаре да отму Македонију….мапа окупације 1941-1945- јасно као дан. Европа се сама мора изборити са надолазећим фашизмом, а Срби ће га победити, као и увек.

  2. Браћа шиптари…играју се усташтва са браћом.Права слика хрватске.

  3. Nista UEFA nece da uradi. Kaznice ih novcano cenom koju zarade za jednu reklamu. Pa ista ta UEFA priznala je KosMet mimo svih propisa. Gledaj7 i smeju se pa ako vele aj malo kao da ih kaznimo. Da smo mi vikali Kosovo je Srbija izbacili bi nas na 2 godine iz svih takmicenja i sve klubove zajedno. NEMA PRAVDE ZA SRBE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here