Nema kraja skandalima bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine Ognjena Vranješa koji se proslavio nakon što je pokušao da uništi brak pop divi Jeleni Karleuši.

Anderlehtov štoper je u ponedeljak uhapšen na aerodromu u Šarloi, budući da nije imao važeću dozvolu boravka. Kao izbeglica bez papira, on je proveo noć u zatvorenom centru u Stenokerzelu.

Vranješ je prošlog četvrtka putovao u Banjaluku kako bi proveo vikend s porodicom i prijateljima, daleko od briga koje ima u Anderlehtu.

Međutim, na povratku u Šalroa,  doživeo je neprijatno iznenađenje. Na kontroli pasoša u Belgiji je ustanovljeno kako mu je boravišna dozvola istekla. Policajci su ga od tada tretirali kao ilegalca u državi i zabranili mu ulazak na teritoriju Belgije.

– Zaustavljena osoba je tvrdila da je igrač Anderlehta, ali nije mogla pružiti nijedan dokaz za to –napisao je odgovorni službenik u zapisnik.

Budući da BiH ne pripada Evropskoj uniji, Vranješ je morao imati uz sebe validnu vizu ili dokument o dozvoli boravka. Vranješ ima takvu dozvolu boravka na temelju ugovora o radu s Anderlehtom, ali je prošlog meseca ona obustavljena.

Policija u Šarloi je potpisala izjavu kako će ga prema proceduri poslati nazad u BiH, ali kako tu noć nije bilo letova za Banjaluku prebačen je u Stenokerzel, blizu aerodroma. Tamo je proveo noć u zatvorenom centru.

Izvor:
Vestionline, svet.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here