Promo

U samom centru Jahorine, pored glavne ski staze i gondole Poljice gradi se SKY HILL JAHORINA, jedinstven i potpuno autentičan kompleks.

Ova prestižna lokacija dobiće svoj novi biser autentičnog dizajna, renomiranog arhitekte Dušana Tešića i koautora Dušanke Vučenović i doprineti da centar Jahorine dobije potpuno novu dimenziju, po uzoru na najpopularnije svetske destinacije.

Reflektujuća stakla zgrade u kojima se istovremeno ogledaju atraktivni centar i planinski pejzaži ističu lepotu prirode i upotpunjuju uživanje, kako u zimskom tako i u letnjem periodu.

Pored svih sadržaja Jahorine koji su nadohvat ruke, vrhunski kvalitet završnih radova i opreme, centralna 24-časovna recepcija sa obezbeđenjem i uslugom održavanja, dodatne su pogodnosti za sve one koji žele savršen odmor ili priliku da investiraju. Kompleks sadrži i modernu skijašnicu za sve stanare, spa centar, kao i komfornu garažu na 4 nivoa.

Kao posebna usluga u samom objektu na recepciji omogućeno je izdavanje apartmana za vlasnike.

Ukupna površina budućeg kompleksa je 13.300m2 bruto.

U kompleksu će biti zastupljene različite strukture stanova, od studija do porodičnih apartmana, površine od 24.5m2 do 73m2 i poslovnog prostora.

Ski centar Jahorina je u poslednjih par godina značajno unapređen, čime postaje jedan od prvih izbora najstrastvenijih i najprobirljivijih skijaša. Veliki investicioni projekti, moderni sistem osnežavanja, uređene ski staze, izgradnja novih ski liftova i kabinske gondole i osvetljenja, doprineli su povećanim  kapacitetima skijališta.

Mnogobrojni restorani, picerije, kafići, noćni klubovi sa atraktivnim i popularnim muzičkim sadržajima, sunčane bašte,  svojom ponudom i ugostiteljskom uslugom upotpunjuju nezaboravan boravak na olimpijskoj Jahorini.

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.

Investitor CONSTRUCT INVEST (deo MOJ KIOSK GROUP).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here