Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Slavica Ćukteraš

Pevačica Slavica Ćukteraš, kao i njene mnogobrojne kolege, želi da što pre zaboravi 2020. godinu. U ovoj godini, kada smo svi bili primorani da većinu vremena provedemo zatvoreni u kući zbog opakog koronavirusa, Slavica je otkrila čari Tik Toka što je privuklo veliku pažnju javnosti.

Međutim, s druge strane, nije bilo nastupa što je njoj jako falio, a usled svega, ona se zarazila koronavirusom i tri nedelje bila prikovana za krevet. Da nesreća ne dolazi sama, nakon što se izborila sa koronom, pevačicu je zadesio i još jedan težak zdravstveni problem koji je, na sreću, uspešno prevazišla.

Zbog svega što joj se desilo i kako bi se odužila svojim fanovima sa kojima se nije družila na nastupima, Slavica je odlučila da se vrati u prošlost i napravi šou u kom peva svoje najveće hitove, a to je zahtevalo i drastičnu promenu u izgledu, o čemu bruje društvene mreže!

Kako saznajemo, pevačica je čak mesec dana birala stajlinge za ovaj šou, a zavirila je i u svoj orman i našla garderobu koju je nosila u periodu kada su objavljeni njeni najveći hitovi između 2005-2008 godine. Ova promena izazvala je veliku reakciju u javnosti.

“Ovakvu Slavicu smo čekali”, “Too, kraljice”, “Ovo me vraća u srećnija vremena, bravo”, “Uz ove njene pesme sam se prvi put napio i zaljubio” samo su neki od komentara njeni “mrguda”, kako sebe nazivaju njeni fanovi, a kakvu je drastičnu promenu Slavica napravila zbog ovog projekta pogledajte u videu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here