Slavici Loran novi mandat

0

Uz Slavicu, kandidati su bili i Stana Bilbija i Goran Vukić. Prema dogovoru, novoizabrani predsednik dobio je pravo da sam izabere upravu, što je Slavica Loran uradila ovako: potpredsednici su Stana Bilbija i Predrag Janković, generalni sekretar Goran Vukić, zamenik generalnog sekretara Bojana Zagorac, blagajnik Momčilo Ceković, zamenik blagajnika Mileta Popović.

 

 

Nova uprava: Slavica Loran (treća sleva) sa saradnicima

 

Skupštini je predsedavao Petar Gojković, a uz njega radno predsedništvo činili su Slavica Loran, Stana Bilbija i Vladimir Vukmirović. Pre prelaska na dnevni red, poslanici su minutom ćutanja odali poštu preminulom članu skupštine Ivanu Niklanoviću, posle čega su čitani izveštaji.

"Od 2007. godine nismo bili ni lenji, ni puno vredni, već osrednji. Pomagali smo vaterpolo klub iz pariskog predgrađa Taverni i srpske ekipe koje dolaze na tradicionalni memorijalni turnir", rekla je Slavica Loran i pomenula da su obišli spomenike i vojna groblja, putovali do stotinak kilometara udaljenog Orleana da polože cveće na spomenik Kralju Petru Prvom.

 

(Opširnije u štampanom izdanju "Vesti" za 24. 10.)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here