Slavna manekenka otkrila da se bori sa opakom bolešću

0
EPA
Linda Evanđelista

Slavna manekenka Linda Evanđelista otkrila je da joj je pre pet godina dijagnostikovan rak dojke i da je imala dvostruku mastektomiju.

Kako je objasnila, rak joj je otkriven tokom redovne kontrole 2018. godine, ali je tek sada progovorila o svemu.

– Rezultati nisu bili dobri, a zbog drugih zdravstvenih faktora, bez oklevanja, jer sam htela da sve ostavim iza sebe i ne bavim se time, odlučila sam se za obostranu mastektomiju. Mislila sam da sam dobro i da sam spremna za život. Rak dojke me neće ubiti – rekla je za WSJ Magazine.

Međutim, prošle godine je ponovo napipala kvržicu u grudima i, nažalost, ispostavilo se da sada ima rak u grudnom mišiću.

– Rekla sam svom lekaru: Iskopaj rupu u mojim grudima. Ne želim da izgleda lepo. Želim da to iskopate. Želim da vidim rupu u grudima kada završiš. Razumeš li me? Neću da umrem zbog ovoga – rekla je Evanđelista.

Posle toga, lekari su joj rekli da su prognoze za njeno ozdravljenje dobre, ali ih je ona pitala zbog čega nisu odlične. Tada su joj rekli da rak, kada se jednom vrati, uvek može da se pojavi opet.

Manekenka je priznala i da ima užasne rezultate “oncotype” testa koji predviđa verovatnoću povratka raka.

– Znam da sam jednom nogom u grobu, ali u potpunosti sam u slavljeničkom raspoloženju – rekla je Evanđelista za WSJ i dodala da je samo nekolicina ljudi znala za njenu borbu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here