Prepuna sala “Heritage Bar Receptions” u melburnškom Epingu ovacijama je dočekala legendu narodne muzike Miroslava Ilića, koji je u subotu uveče održao svoj drugi koncert na kratkoj australijskoj turneji. Prethodno, u petak uveče, Miroslav Ilić je bio sa svojim obožavaocima u Pertu gde je i započela njegova turneja.

Slavuj srpske narodne muzike na koncertima nastupa zajedno sa gošćama iz otadžbine, Milicom Ranković i Nadom Ljubojević, koje čine bend “Šmizle”, koje su se na autentičan način prerdstavile publici.

 Kako pevanjem, atraktivnim izgledom i scenskim nastupom. Na kraju su i same, kad je proradio adrenalin, sišle među publiku i sa istom plesale i pevale.

U svom dobro poznatom maniru i uzrečicom “tek smo počeli”, Miroslav je izašao na binu, gde je počeo sa izvođenjem svojih legendarnih hitova po kojima ga publika svih generacija poznaje. Popularni pevač je posetioce držao na nogama, tako da niko gotovo i nije primetio da se koncert približavao kraju.

Iz Brizbejna u Bonirig

Naredni susret sa publikom Miroslav je zakazao za 29. novembar u Brizbejnu, a 30. novembra za kraj turneje gostovaće i u Srpskom centru u sindnejskom Bonirigu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here