Slika za uspomenu dobrotvoru iz Liverpula

0

Još jedan ležaj: Dvosed za Stanojkoviće

Prvo su se domaćini 56-godišnji Radovan i 40-godišnja Ljiljana Stanojković zahvalili ovom plemenitom darodavcu koji im je i u junu uputio 200 AUD na kućnu adresu, a ubrzo po primanju ovog novca na njihov račun u Komercijalnoj banci, stigla nam je u Redakciju "Vesti" zaista neobična fotografija koju je poslao njihov najstariji sin 19-godišnji Jovica, uz kratku poruku: "Dobar dan, pomaže Bog, evo vam slika od kauča porodice Stanojković"!

 

Stiže i struja

Zahvalna majka Ljiljana Stanojković obavestila nas je da su odmah od novčanog priloga iz Australije platili i priključak za struju u novoj kući koji je koštao 150 evra. Za koji dan očekuju da im bude priključena struja pa će lakše dežurati i provoditi noći čuvajući svoje blago, sve dok se ne usele, a to će biti moguće tek kada objekat od 56 kvadrata koliko-toliko opreme nameštajem i belom tehnikom.

– Eto, to je prvo što smo otišli da kupimo na pijacu – veli raspoloženi Jovica u telefonskom razgovoru dok nam opisuje kako ih je ovaj poveći ležaj na kojem se mogu komotno smestiti dve odrasle osobe, a između i neki od mališana, koštao ravno 150 evra.

 

– Lep je i udoban, molimo vas da sliku prosledite našem dobrotvoru i da mu poručite da će nam lakše dolaziti san na oči kada znamo da je na nas neko mislio u tuđini i darivao nas iz srca.

 

Čim budemo u mogućnosti i dobijemo struju, slaćemo i druge slike, sve dok se ne uselimo u kuću koju nam je poklonila Vlada Srbije.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here