Youtube/WOWbiz
Loredana Čivu

Kada je napunila 18 godina, model Loredana Čivu obnažila se za naslovnu stranu prestižnog magazina, a nakon toga se gorko pokajala.

Kako su pisali strani mediji, Loredaninog oca je to mnogo potreslo, te nekoliko meseci nakon što je video njenu fotografiju na naslovnoj strani izvršio je samoubistvo.

Nesrećni čovek se obesio u svom domu gde ga je Loredana i pronašla kada mu je otišla u posetu.

– Sve do trenutka kad sam se skinula za Plejboj sa ocem sam imala jako dobar odnos. Od trenutka kada me je video golu na naslovnoj strani sve se promenilo. Naljutio se i uopšte nije hteo da razgovara sa mnom – ispričala je Loredana tada, te ispričala da je očeva smrt progoni i da ne može da se pomiri sa činjenicom da je ona razlog zbog čega je sebi oduzeo život.

– Nikad nisam mislila da je slab čovek i da bi bio u stanju da uradi tako nešto zbog nečeg trivijalnog – ispričala je tada Loredana.

– Nije ostavio oproštajnu poruku. Svi su rekli kako je do poslednjeg trenutka bio veseo, pa je njegova smrt ostala misterija.

View this post on Instagram

?

A post shared by Loredana Chivu ♠️ (@loredanachivu_official) on

3 COMMENTS

  1. on morada je bio zaljubljen u svoju cerku ona ima pravo da se prodava kako joj to odgovara
    u ostalom svaka zenska osoba mora da zaiteresuje muskarca i da ga kroz citav zajednicki zivot obmanjuje svojom lepotom razumom i podrsko u svakom usponu i padu

    • Zasto se ne predstavis imenom i prezimenom nego se krijes iza malog slova “‘m” plasis li se sta ce tvoji roditelji uraditi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here