Foto: Instagram/slobaradanovic
Sloba Radanović

Slobodan Radanović priznaje da svoje najbliže nikada ne bi savetovao da idu njegovim putem.

Pevač se osvrnuo na težak period koji je ostavio iza sebe nakon što mu je preminuo otac, ali je priznao i da bi ostavio devojku Jelenu Đuričanin kada bi odlučila da uđe u rijaliti.

– Kada bi moja devojka želela da uđe u rijaliti, podržao bih je tako što bih joj rekao: Doviđenja, prijatno – kroz smeh je rekao Sloba, i dodao:

– Šalim se, ne bi ona nikada ušla, ne privlače je takve stvari. Inače, ne pratim rijaliti, ali video sam nekoliko snimaka na koje sam naleteo. Mislim da je Janjuš sada provalio celu tu igru, i da bi mu najbolje bilo da ostane pozitivan i da se šali. Ne treba da se zaljubljuje, možda nam je to zaljubljivanje zajedničko – rekao je pevač, koji se potom osvrnuo na burnu prošlost.

– Živim miran život, mada, ja sam uvek i bio miran, nisam ja taj koji pravi skandale, mene su skandali uvek pratili – kaže Sloba.

Nakon što je teško podneo gubitak oca, Radanović ističe da se trudi da sve slobodno vreme provede sa majkom Draginjom koju često obilazi u rodnom Zrenjaninu.

– U Zrenjanin idem isključivo zbog majke, i kada god odem tamo preplave me sećanja i emocije. Bukvalno čim prođem tablu sa natpisom grada, meni se vrate uspomene – emotivno je počeo razgovor Sloba, koji ne krije koliko mu vreme provedeno sa majkom znači.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime