N. Đurović

Policija u Smederevu otkrila je, prilikom kontrole saobraćaja, šestoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, jednog koji je odbio da se podvrgne testu na psihoaktivne supstance i jednog koji je vozio bez vozačke dozvole.

U saopštenju Policijske uprave Smederevo navodi se da su saobraćajne patrole zadržale vozača “mazde” (39) koji je izazvao saobraćajnu nezgodu, a potom odbio da se testira na narkotike, četrdesetogodišnjeg vozača “renoa” sa 2,23 promila alkohola, tridesetčetvorogodišnjeg vozača “dačije” i dvadesetpetogodišnjeg vozača “mercedesa” sa po 1,6 promila alkohola, kao i tridesetšestogodišnjeg vozača “fijata” koji je vozio sa 1,68 promila alkohola u organizmu.

Na području Smedereva iz saobraćaja su isključeni i šezdesettrogodišnji vozač džipa “folksvagen” sa 1,83 promila alkohola i četrdesetčetvorogodišnji vozač “pežoa” koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole.

Kako se navodi saobraćajni policajci u Velikoj Plani zaustavili su tridesetčetvorogodišnjeg vozača automobila “tojota” sa 1,42 promila alkohola u organizmu i njemu je određeno zadržavanje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here