ATAImages
Snežana Đurišić

Snežani Đurišić navodno prete zbog „Zvezde Granda“, a kako gorepomenuti list saznaje roditelji pojedinih kandidata rešili su navodno da zaprete Snežani da urgira za njihovu decu naredne sezone!

Tačnije, između ostalih, reč je i o roditeljima kandidatkinje koja će se takmičiti i iduće sezone u jednom od prvih krugova! Naime, njeni roditelji poznaju ljude kojima je Snežana svojevremeno pevala neka veselja pa su se nameračili da preko njih pritisnu Snežu!

– Roditelji te devojke zvali su ljude za koje pouzdano znaju Snežanu i rekli im da joj jave da malo pogura njihovu ćerku i da učini nešto da se mala što bolje plasira. Čak su se osilili, pa kažu nešto u fazonu: Poručite joj da reaguje jer je bolje nego da mi reagujemo – prepričava izvor za gorepomenuti list i dodaje:

– Sreća pa ti ljudi poznaju Snežanu i znaju da ona svakoga ocenjuje pošteno i bez protekcije, pa su rekli tim roditeljima da se džabe ne brukaju i da se manu tog posla jer Snežana sigurno neće pristati da urgira, niti da bude nekome veza. Pa ona nikome iz žirija ne ćuti i sve kaže pošteno, pa kud puklo da puklo, tako da sigurno ni u ludilu ni na ovo ne bi pristala – završava izvor za gorepomenuti list.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here