Printscreen: Youtube/Dzej Music Official
Dzej Ramadanovski

Najnovije filmsko ostvarenje, za koje se veruje da će biti blokbaster, nosiće naziv “Nedelja”, a za njega je odobren budžet od 20 miliona dinara.

Nesvakidašnja životna priča legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog uskoro će biti pretočena u film. Naime, scenario koji je napisao Stefan Bošković je uveliko spreman, a kako otkriva reditelj Nemanja Ćeranić, snimanje filma, koji će nositi naziv po jednom od najvećih hitova slavnog pevača, “Nedelja”, je upravo otpočelo.

Reditelj je otkrio i da će Ramadanovskog u filmu igrati dečak romske nacionalnosti, dok se za glavnog glumca fimska ekipa još uvek nije odlučila.

– U filmu ćemo prikazati Džejevo detinjstvo i period kada je bio u Domu za nezbrinutu decu. Odlučili smo da glavnu ulogu igra nepoznati romski dečak, koga tek treba da izaberemo na kastingu – kaže Ćeranić za pomenuti portal i dodaje da će u filmu biti prikazan i jedan od ključnih momenata iz života pevača – onaj kada je upoznao hitmejkere Marinu Tucaković i Aleksandra Radulovića Futu, koji su glavni “krivci” što se vinuo u zvezde.

– U filmu ćemo otkriti kako je i zašto Džeja otac odveo u Beč. Prikazaćemo i trenutak kada pevač upozna Marinu i Futu, jedine osobe koje su primetile njegov talenat za muziku – zaključuje Ćeranić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here