Snimala reportažu u svingerskom klubu – pa im se pridružila (VIDEO)

0
Instagram/louiisefischer
Luiz Fišer

Sa uključenom opremom za snimanje, danska radio novinarka imala je seks tokom intervjua u svingerskom klubu gde je snimala radio izveštaj o ukidanju restriktivnih mera povezanih sa koronavirusom.

Luiz Fišer iz radio stanice “Radio 4” bila je u misiji da izveštava o ponovnom otvaranju kluba nedaleko od Kopenhagena nakon ublažavanja preventivnih mera.

U izveštaju emitovanom ranije ove nedelje, Fišer se čuje kako intervjuiše ljude u svingerskom klubu, a zatim im se i sama pridružuje u njihovim seksualnim igrama. Slušaoci mogu da čuju eksplicitne zvukove svog seksualnog odnosa dok postavljaju pitanja svom seksualnom partneru.

– Svingerska scena je prilično misteriozna – rekla je Fišer i dodala da želi da uspostavi poverenje kod ljudi u klubu s kojima je razgovarala.

Direktorka programa Tina Kragelund pohvalila je njen predan pristup novinarstvu.

– Mislim da je sasvim u redu da naši novinari eksperimentišu sa novinarstvom na drugačiji način – rekla je Kragelund za danske novine. Uprava radio stanice prethodno je svom istraživačkom novinaru dala zeleno svetlo za seks u svingerskom klubu, naravno, ako je to želela.

Kragelund je rekla švedskoj televiziji “SVT” da njena radio stanica nema rezervisanost prema nečemu tako univerzalnom kao što je seks. Dodala je da su njeni novinari svoja iskustva često uključivali u druge izveštaje.

– Tako smo uspeli da prodremo dublje u celu priču nego što bismo mogli, da smo bili samo puki posmatrači – rekla je ona.

Luiz Fišer je rekla da su je neke kolege novinari kritikovali zbog prelaska granice, ali velika većina povratnih informacija koje je radio stanica dobila bila je pozitivna.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here