Snimljeno gaženje Luke

0

Za automobilom se još traga: Luka Jovanović

Milica Novaković, koja se nalazila u automobilu mini-moris kantrimen kada je udario Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu, snimila je svojim mobilnim telefonom trenutak nesreće. Kako je izjavila na saslušanju u tužilaštvu, njen telefon se uključio baš u trenutku nesreće, pišu beogradski mediji.

Kazna: Godina kućnog pritvora

Bogdanovićevoj i Novakovićevoj tužilaštvo je ponudilo sporazum o priznavanju krivice. Kako javljaju beogradski mediji, njima je nakon što su u tužilaštvo sprovedene iz Centralnog zatvora i nakon davanja izjave, ponuđen ovaj sporazum u zamenu za kaznu kućnog zatvora uz nošenje nanogice za elektronski zatvor. Ova kazna ne može trajati duže od godinu dana.

– Izbrisala sam snimke iz telefona otprilike nedelju dana pre nego što sam uhapšena da bih mogla da ga koristim, jer nemam memorijsku karticu. Pokušavala sam da napravim "selfi" celog društva dok smo se vozili i na snimku se ne vidi ništa jasno, ali se čuje kako neko govori "stani, stani" – izjavila je Novakovićeva.
Ona je dodala i kako je snimak prebacila na USB memoriju te da će ako treba snimke dostaviti tužilaštvu. Za ubistvo Jovanovića osumnjičen je Marko Milićev, koji je sporne noći vozio mini-moris. On se nalazi u bekstvu i prema informacijama MUP-a Srbije nalazi se u Turskoj.
– Na snimku se čuje i kako neko viče "polako", a onda i Milićev koji im odgovara "ne mogu sad da stanem, idemo" – dodala je ona.
Svoju prvobitnu izjavu dopunila je i Tamara Bogdanović, koja se sa Milićevim, Novakovićevom, Danom Manevski, Bojanom Petrović i Nikolom Lepenom nalazila u automobilu.
– Milićev mi je posle nesreće rekao da ništa ne brinem jer nema dokaza, pošto je kantrimen isečen i da je prešao mađarsku granicu. Nisam prijavila nesreću jer sam se plašila za bezbednost, pošto sam u novinama pročitala da je Marko narko-diler – izjavila je Bogdanovićeva.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here