Instagram/sofijamilosevic

Manekenka Sofija Milošević prvi put nakon porođaja pojavila se pred kamerama gde je govorila o vezi sa Lukom, ali i prozivkama na račun njenog izgleda.

– Mnogo ljudi me pitaju za kilažu, ali mislim da je genetika u pitanju. Znam da govore kako se fotošopiram, ali eto čudo je stvarno da sam tako brzo izgubila na kilaži, da li je samo genetika, ne znam, ali isto ima i napornih treninga i ishrana pa je sve zajedno – istakla je Sofija.

Naime, Sofija je otkrila i zbog čega su ona i Luka, njen sadašnji verenik sa kojim je nedavno i dobila sina Alekseja, dugo krili vezu.

– Krili smo koliko god smo mogli jer je njegova situacija sa bvšom devojkom bila komplikovana, a već su počeli natpisi da ja razbijam tuđe brakove, što uopšte nije bilo tačno jer njih dvoje tada nisu bili zajedno. Ja sam krila i od mame. Malo je nezahvano bilo sve objašnjavati jer je on imao sina David koji je tada imao četiri meseca i kako da objasnim svima njegovu situaciju sa bivšom devojkom – ispričala je manekenka u Jutaru na Prvoj TV.

Sofija i Luka su se verili, a zbog cele situacije sa korona virusom gala slavlje planiraju da se sve vrati u normalu.

– Mi smo već trebali da se uzmemo, ali ne želim ništa na brzinu zbog korone. Kada se situacija reši da makar kumovi mogu da nam dođu biće ovo makar pred matičarem. Jedan kum je i Americi, a drugi ima koronu.

Miloševićeva je otkrila i da ona i Luka nisu dali basnoslovne cifre za njen porođaj.

– Iskreno to mi je toliko skandalozno da čitam o tim ciframa. Dobila sam zdravstveno osiguranje preko Lukinog kluba, ništa nismo platili, dobili smo samo patronažnu sestru. Nismo neko ko se razbacuje u današnje vreme – rekla je Sofija.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime