EPA/ ANDY RAIN
Džordž i Amal Kluni

Trzavice u braku između Amal i Džordža Klunija ne prestaju, a navodno je ulje na vatru dolio predlog koji je poznati šarmer dobio od glumice Sofije Vergare.

Vergara je navodno Kluniju ponudila nešto što ne može da odbije. Naime, Sofia je predložila 59-godišnjem holivudskom šarmeru da glume zajedno u komediji za koju su producenti, ali i ona sama, uvereni da će biti veliki hit koji će zaraditi milione dolara, piše Entertain times.

– Kluni je odličan u komedijama, a uz to je seksi ženama, koliko je i Sofija muškarcima. To bi za njega bila dobar predah od ozbiljnih filmova koje je snimao poslednjih godina, a i njegove obožavaoce bi to i te kako usrećilo – otkrio je izvor blizak glumcu.

Isti izvor otkrio je i da je Amal već zabrinuta zbog toga i ljubomorna iako snimanje filma još nije ni počelo.

– Amal će sigurno držati pod budnim okom njihov raspored snimanja. I ona i Sofijin suprug Džo Manganielo osećaće se vrlo neugodno kad počnu da lete iskre između Džordža i Sofije na setu. Amal shvata da je jedini pametan potez kojim može da sačuva svoj brak taj da redovno dolazi na setove kad počne snimanje i drži Džordža na ‘uzici’ – dodao je izvor.

Ipak, zvanične potvrde da će Vergara i Kluni da glume zajedno još nema.

Džordž i Amal su braku od 2014. godine i imaju trogodišnje blizance. Međutim, poslednjih meseci mediji sve više pišu njihovim nesuglasicama i mogućem razvodu. Navodno nakon poslednje svađe već više od mesec dana žive na odvojenim adresama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here