Šokantan izgled Lune Đogani (FOTO)

1
Youtube/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna Đogani, pobednica druge sezone “Zadruge”, najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima i pevačica, ne prestaje da radi na sebi i svojoj muzičkoj karijeri. Nakon što je objavila dve solo pesme i duet, odlučila je da je napokon vreme da se desi ono što je dugo najavljivala – duet sa njenim prijateljem iz Bele kuće Savom Perovićem.

Njih dvoje su mesecima najavljivali da će snimiti duet, koji će biti, kako su pričali, nešto potpuno drugačije i neviđeno kod nas, a sad se sve sprovodi u delo. Luna i Savo će snimiti i spot, a za tu priliku Đoganijeva je čak promenila i imidž, koji je oduševio njene pratioce. Crveni, kožni kombinezon, mrežaste čarape i skoro pa bela duga kosa deo su imidža koji će Luna pokazati u ovom spotu, za koji još uvek nije sigurno kada će ugledati svetlost dana.

– Ma ti si hodajući seksepil, muški afrodizijak i boginja, Lunči ko može na crtu da ti stane? – samo su neki od pozitivnih komentara koje je Luna dobila, a kako će sve izgledati ostaje da se vidi.

1 COMMENT

  1. Ko je ova pupe? Sto bre nepisete nesto pametnije koga zanima rijaliti ? Naprimer sta je rekao danas Branko Dragas! Znate li ko su pokreti svetlo?Budite malo novinari i potpisite se ispod teksta!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here