Foto: Tanjug/AP
FK Manlster junajted Olegunar SOlskjer

Ole Gunar Solskjer nije više trener Mančester junajteda, a od kluba se oprostio u intervjuu Stjuartu Gardneru za klupski sajt.

Junajted je bio u seriji loših rezultata, a Oleu je presudio ubedljiv poraz od Votforda (4:1).

– Znate koliko mi klub znači i šta sam hteo da postignem ovde. Za klub, za navijače, za stručni štab, za celu ekipu. Hteo sam da napravimo iskorak i da se borimo za titulu u Premijer ligi, hteo sam da osvajamo titule. Novinari će me pitati da dajem intervjue, ali ja to neću raditi. Svi znaju da sam dao sve za ovaj klub i neću govoriti više na tu temu. Ovaj klub mi mnogo znači, hteo sam da dam sve za njega, ali nisam uspeo, pa je vreme da odem – rekao je Solskjer i dodao:

– Veoma sam ponosan na sve, ostvario sam san. Sve sam uradio, uživao sam od prvog do poslednjeg minuta, sve mi je bilo sjajno. Hvala i upravi što mi je dala priliku, hvala igračima što su me podržavali. Navijači su bili sjajni takođe.

Solskjer je govorio i o tome gde vidi klub u nastavku sezone.

– Potencijal ekipe je tu. Svi volimo ovaj klub i svi bismo želeli da vidimo da budu još bolji. Moramo da ostanemo na tom putu. Dolaziću, gledaću utakmice. Ja sam navijač Junajteda i želim igračima sve najbolje. Postoji dosta dobrih igrača tamo, dobrih ljudi. Znam da će preći preko ovoga i nastaviti dalje.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here