Instagram/sorajavucelic

Soraja Vučelić-Masoni (34) uhapšena je na Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje koronavirusa.

Prema saznanjima Vijesti, sa starletom je uhapšena i Podgoričanka M.M. (33).

„Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dve ženske osobe, S.M. i M.M. a koje nisu posedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja. Osim kršenja mere zabrane međugradskog saobraćaja one su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja licima koja nisu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva. S.M. i M.M. su privedene i uz krivičnu prijavu sprovedene državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Pljevljima“, rečeno je iz Uprave policije.

Ime kontroverzne starlete, osim u rijaliti programima, našlo se u evidenciji policije u Crnoj Gori, ali i Srbiji, pa joj je tako u leto 2018. godine zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa Zakonom o strancima na osnovu kojeg se ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbije i njenih građana.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime