Lična arhiva
FK Ficroj

Po završetku sezone u kojoj je FK Ficroj siti Srbija osvojio titulu prvaka u Drugoj državnoj ligi Viktorije, došlo je vreme i za veliko prestrojavanje na organizacionom planu. Uprava Ficroja poslala je poziv svim svojim članovima za vanrednu sednicu Skupštine kluba, koja će biti održana u petak 8. novembra od 19 časova u sali crkve Sveti Sava u Grinzborou, na adresi 212 Diamond Creek rd.

Na dnevnom redu Vanredne skupštine biće samo jedna tema, podeljena u četiri tačke. Kako je navedeno u zvaničnom pozivu, članovi Skupštine razmatraće i glasaće o predlogu da se Ficroj siti Srbija fuzioniše sa Fudbalskim klubom Ričmond i da, ukoliko ideja o spajanju bude usvojena, klub ubuduće nosi ime Ričmond Orlovi (Richmond Eagles).

Za sve četiri tačke dnevnog reda glasaće se jedinstvenim glasanjem, jer su sve tačke međusobno povezane i specijalna rezolucija biće ili usvojena ili odbijena u zavisnosti za koju od dve opcije bude glasala većina delegata.

Na kraju poziva na Vanrednu skupštinu navodi se da će kompletna dokumentacija vezana za fuziju, kao i predlog novog Statuta biti dostupni svim članovima pre početka sednice u sali Crkve sveti Sava u Grinzborou.

Dnevni red

Dnevni red Vanredne skupštine Ficroj siti Srbije prenosimo u celosti:

Članovi FK Ficroj siti Srbija Inc, u skladu sa Statutom kluba i Zakonom o reformama osnivačkih udruženja države Viktorija iz 2012, rešavaće sledeće predloge u sklopu specijalne rezolucije:

1. da Klub aplicira i registruje se kod Consumer Affairs Victoria kao novo osnivačko društvo pod imenom FK Ričmond Orlovi (Richmond Eagles Incorporated) i u sklopu ove aplikacije Ficroj siti Srbija Inc. spojiće se sa FK Ričmond (Richmond Soccer Club Inc).

2. da novi Statut kluba bude dostupan članovima pre zasedanja i potpisan od strane predsednika u cilju identifikacije, kao Statut usvojen od strane novog kluba Ričmond Orlovi. Novi Statut trebalo bi da stupi na snagu po okončanju registracije i spajanja klubova.

3. da predsednik, sekretar, blagajnik i sastav Upravnog odbora Ričmond Orlova budu imenovani u skladu sa propisima i procesom sadržanim u novom Statutu, od dana stupanja na snagu registracije kluba.

4. da sadašnji članovi Ficroj siti Srbije u momentu usvajanja specijalne rezolucije treba da postanu inicijalni članovi kluba Ričmond Orlovi, u skladu sa novim Statutom kluba.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here