Kosovo online
Milojko Spajić

Premijer Crne Gore Milojko Spajić kazao je da Crna Gora od Rezolucije o Srebrenici neće dobiti ništa, što važi za ceo region, ali da od Rezolucije neće biti neke štete, prenosi “Dan”.

– Treba se okrenuti projektima kao što je ovaj današnji i da se povezujemo – kazao je Spajić nakon sednice Vlade Crne Gore na pitanje novinara povodom Rezolucije o Srebrenici.

On je dodao da je povezanost sa regionom apsolutni prioritet, kao i fantastični odnosi.

– Mi treba da vodimo pomirljivu politiku i da smo respektabilni prema svima u regionu. Mislim da smo mi amandmanima  doprineli da se neke predrasude i pogrešna tumačenja promene – smatra Spajić povodom reakcija zvaničnog Beograda i situacije nakon izglasavanja Rezolucije o Srebrenici.

Na pitanje novinara da li će podržati najavu predsednika crnogorske Skupštine Andrije Mandića da se vrati trobojka i srpski jezik, Spajić je rekao da kao šef vladajuće partije, nema problem da podrži svaku inicijativu koja nije na uštrb drugih.

– Nisam video takvu inicijativu, mi nemamo problem ako bilo koja inicijativa povećava prava nekom narodu a nije na uštrb drugih. Nemamo problem sa tim kao stranka, ali suština stvari je ekonomija i ona treba da se vrati kao apsolutni fokus u Crnoj Gori –  odgovorio je crnogorski premijer.

7 COMMENTS

  1. SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ… EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

  2. Covece, Judo ti kao da si bliski rodjak sa Samirom iz Elite, zavukao si nam noz u ledja a govoris kako radis na pomirenju
    Covece shvatili smo tvoju igru pokusao si i uspeo si da nas prevaris ali samo jednom
    Ali polako zaigrace mecka i na vasa vrata ali mi tada necemo vise da se odazivamo
    Vi ste nas majku Srbiju odjavili i izdali
    Paljba

  3. Milorad je pobedio. Dok se pravila frtutma oko Rezolucije, Mile je prodao rudnik litijuma na Majevici. Procitajte Rezoluciju. Ni S od Srba i Srbije. Lagao nas je Aca kao i Mile svoje u Rs-u. Rezolucija – apsolutno nebitna. Bitno je praviti galamu ( i ispod stola) zemlju krcmiti. Rezolucija – bajka za odrasle.

  4. ТО НЕ УМАЊУЈЕ ВАШУ БРУКУ
    СРБИ ВАС ДОВЕДУ НА ВЛАСТ
    А ВИ ГЛАСАТЕ ПРОТИВ СРБА
    ЗАШТО КРИЈЕТЕ И МАНИПУЛИШЕТЕ РЕЗУЛТАТЕ ПОПИСА
    50%ЦРНЕ ГОРЕ СУ СРБИ
    ТО ЈЕ ПРОЦЕНАТ КОЈИ ТРЕБА БИТИ ЗАСТУПЉЕН У ВЛАДИ
    И У СВИМ ИНСТИТУЦИЈАМА
    ПРЕСТАНИТЕ ДА РАДИТЕ КАО И МИЛО
    КРАДЕТЕ И ЛАЖЕТЕ
    🇷🇸☦️🇷🇸

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here