Tanjug/AP
Premijer Crne Gore Milojko Spajić

Premijer Crne Gore Milojko Spajić danas je prokomentarisao činjenicu da je poslanica Demokratske narodne partije Maja Vukićević, na sednici Komiteta za politička pitanja Saveta Evrope, glasala protiv članstva Kosova u toj organizaciji i najavio da će se zvaničan stav Crne Gore videti u aprilu.

– Mislim da je to bilo tajno glasanje i da to nije bilo čak ni glasanje, nego je bila rasprava na tu temu. Pravo glasanje će se desiti u aprilu, kada ćemo imati plenarnu sednicu i kada ćemo imati ministarski savet, kada ćete moći da vidite zvaničan stav države Crne Gore –  kazao je Spajić odgovarajući na pitanja novinara.

Glasanje Maje Vukićević je izazvalo brojne reakcije u Crnoj Gori.

4 COMMENTS

  1. Да ли ти је Абазовић неки род или сте из истог племена? Издаћете Србе у априлу?

  2. Svi mi to znamo da vi ste albanci a ne srbi spajicu i znam da ce da glasate za kosovo ali nemogu da razumem ove srbe iz srbije koji idu u albansku crnu goru na more kod neprijatelja. Bolje ici u tursku jer bar znamo da nisu dvolicni

  3. Srbija treba prema Crnoj Gori da promeni politiku u skladu sa politikom koju prema Srbiji vodi Crna Gora. Srbija treba Crnogorce u Srbiji da zaista smatra strancima i da se prema njima tako i ponasa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here