Promo
Specijalna projekcija nove sinhronizovane animacije Zečija akademija: Nemoguća misijaja 16. aprila u Kombank Dvorani

Nova sinhronizovana animacija “Zečija akademija: Nemoguća misijaja” biće prikazana u okviru specijalne projekcije u subotu 16. april u 14,30 h u Kombank Dvorani.

Pre prikazivanja najnovije avanture za decu, mališane od 12h očekuju KREATIVNE RADIONICE (ukrašavanje jaja, bojenje velikog jajeta i bojanki), popularni FACE PAINTING, a glumci koji će se i pokloniti publici pre projekcije, potpisivaće postere!

Deca i roditelji će imati priliku da se posluže krofnama koje je specijalno za ovu priliku pripremila Slatkoteka, a Skakaonica, kao i Muzej čokolade ih nagrađuju vaučerima, dok je Čarobna šuma spremila poklon iznenađenja ispod sedišta. Istovremeno, neposredno pre projekcije u 14h nastupiće baletska grupa Beo balet,

O FILMU

Podmukli gradski zec Leo želi jednom zauvek da uništi Uskrs. U zaveri sa lisicama, on planira da uništi sva uskršnja jaja. Hoće li uskršnji zečevi Maks, Emi i njihovi prijatelji uspeti da ga zaustave? Uz pomoćnjihovemudre učiteljice, madam Hermione, naši heroji moraju naučiti da ovladaju misterioznom tehnikom borbe i saznaju šta znači verovati nekome – čak i lisici.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here