Printscreen: Youtube/ Crvena zvezda
Srđan Spiridonović

Srđan Spiridonović je doputovao sa ekipom u Tursku, ali se očekuje da uskoro napusti Crvenu zvezdu, piše Sportski žurnal. 

Za krilnog napadača koji nije ispunio Stankovićeva očekivanja jesenas ima nekoliko ponuda iz Evrope, a na Marakani su zainteresovani da ga prodaju.

Obeštećenje neće biti veće nego što je plaćeno Pogon Šćećinu letos, ali za Zvezdu je dobro da izvuče uloženo. Spiridonović je imao sjajan start, činilo se da će biti veliko pojačanje, ali kako je odmicala sezona i na red su dolazile jače utakmice momak rođen u Beču je padao u formi. Imao je povremene uspone, ali daleko je to od Stankovićevih očekivanja.

Spiridonović ima određeni kvalitet, brzinu koja može da bude nezgodna, ali jasno je da nije uspeo da iznese težinu Zvezdinog dresa. Ima primera i da su veći talenti od njega ostali u rangu prosečnosti. I sa aktuelnim učinkom, uz sve što je postigao u Austriji, Grčkoj i Poljskoj u prethodnom periodu, nema problem da pronađe zainteresovane klubove.

Postoji i mogućnost da Spiridinović insistira na ostanku do leta, ali jasno je da mu je predočeno da ne može da računa na veću minutažu na proleće. Dani odluke se približavaju, a do tada treniraće sa ekipom u Beleku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here