Printscreen: Youtube/ Crvena zvezda
Srđan Spiridonović

Sportski Žurnal prenosi da Srđan Spiridonović definitivno odlazi iz Crvene zvezde. Dogovorena je pozajmica Genčlerbirligiju do kraja sezone, uz pravo turske ekipe da na kraju sezone ako sve strane budu zadovoljne otkupi njegov ugovor za 300.000 evra.

Fudbaleri Crvene zvezde se trenutno nalaze na priprema u Turskoj, a kako stvari stoje Srđan Spiridonović će ostati u ovoj zemlji i u nastavku sezone igrati za superligaša  Genčlerbirligi.

Spiridonović je prošlog leta došao na „Marakanu“ iz poljskog Pogona. Dobro je počeo sezonu, ali je kasnije izgubio mesto u startnoj postavi. U crveno-belom dresu odigrao je 24 utakmice i postigao četiri gola.

Popularni Spidi ima 27 godine i može da se pohvali zavidnim iskustvom. Rođen je u Beču i do sada je igrao u nekoliko različitih liga: u Austriji, Italiji, Grčkoj, Poljskoj i Srbiji.

Bio je svojevremeno član mlađih selekcija reprezentacije Austrije.

Crveno-beli će u Turskoj (Antaliji) ostati do 1. februara. Nakon pobede nad poljskim Slaskom (4:0), odigraće još tri prijateljske utakmice – protiv Ufe (25. januar), Maribora (28. januar) i Šahtjora (31. januar).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here