Srđan Spiridonović nema nameru da tako lako odustane od Crvene zvezde u koju se vraća iz Turske na početku letnjih priprema!

Popularni Spidi je bio na pozajmici u Genčlerbirligiju šest meseci, ali je za to vreme odigrao samo 84 minuta i klub ga je pre isteka iste “poslao kući”. Tačnije u Beč, gde krilni napadač održava formu do povratka u Beograd.

– Imam još dve godine ugovor sa Zvezdom. Razmišljam samo o pripremama i novoj sezoni sa šampionom Srbije. Svaki dan je novo dokazivanje. Boriću se kao i dosad, a šta donosi budućnost videćemo. Ne bih prihvatio pozajmicu u neki od superligaških klubova – rekao je Spiridonović za “Sportski žurnal” i dodao:

– Kada se Genčlerbirligi pojavio kao potencijalna opcija razmišljao sam dugo. Posavetovao sam se i sa nekoliko igrača koji su igrali u turskom prvenstvu, kazali su mi sve najbolje. Delovalo je kao odlična prilika da igram u jakoj ligi sa dosta velikih klubova. Nažalost, u ovom poslu sve može da se promeni preko noći i na kraju se ispostavilo kao pogrešan potez.

– Kad sam stigao u klub, posle dva dana zbog loših rezultata ostavke su podneli sportski direktor i trener, koji su me doveli. Nedugo zatim opet je došlo do smene trenera i u klubu je nastao pravi haos. Dva sportska direktora i trojica trenera su promenjena za dva meseca. Klub se našao u velikim problemima, kao što se vidi na tabeli.

Nastavio je Spiridonović da priča o vremenu provedenom u Turskoj.

– Bukvalno nisam ni dobio šansu za četiri meseca. Za mene je to bilo jako teško, jer sam poslednjih godina u svakom klubu bio konstantan – igrao dobro. Teško mi je palo što sam se našao u ovakvoj situaciji. Šta je, tu je, nisam ni prvi, ni poslednji, kome se to desilo, koncentrisan sam sad samo na novu sezonu.

– Iz ove perspektive kajem se što sam otišao u Tursku. Ne mogu da kažem da je bilo šta bilo lepo. Jako sam se namučio prethodna četiri meseca. Kao što rekoh, godinama sam konstantan i neigranje mi je baš teško palo. Moram da gledam samo napred – poručuje Spiridonović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here