Spopadaju me krezubi momci!

0

 

NISAM IZGUBILA KRITERIJUME: Mia Borisavljević

Svi oni, koji se ranije zbog svog fizičkog izgleda nisu usuđivali ni da je pogledaju, a kamoli da joj priđu, spopadaju je na svakom mestu gde se pojavi.

 

– Nisam ni sanjala da će mi se život zbog jedne izjave pretvoriti u cirkus. Pre nekoliko dana, u jednom lokalu gde sam nastupala, na gitaristu iz mog benda počeo je da navaljuje konobar. Čuo čovek kako volim ružne momke, pa rešio da zamoli mog kolegu da interveniše u njegovo ime. Nisam znala da li da se smejem ili da plačem. Ponadao se da i on ima šanse, iako ni zube nema! – priča Mia.

Zašto više volite ružne od lepih mladića?
– Štos je u tome što ne volim tipove koji imaju bejbi-fejs, niti one koji izgledaju kao manekeni. Ne privlače me takvi. Nisam rekla da volim ružne momke, već ružnjikave, a to je velika razlika. Svako je moje reči protumačio kako mu odgovara. Daleko od toga da sam izgubila kriterijume. Nije došlo dotle da bih se zabavljala sa krezubim frajerima, a ne volim ni ćelave. Nemam neki "propis" koliko nekome treba da bude kriv nos da bi mi se dopao. Jednostavno, desi se hemija ili ne.
 

Da li smatrate da ružnjikavi momci manje varaju žene od lepuškastih?
– Ma kakvi, davno su prošla vremena kada je ružnjikavima bilo važno da kraj sebe imaju zgodne devojke, pa da im je to bilo dovoljno da budu srećni i zadovoljni. Verovali ili ne, ružnjikavi varaju možda i više od lepotana za kojima se žene okreću i uzdišu. Osilili se i oni, znaju da imaju ono "nešto" na šta žene padaju, pa varaju li, varaju…
 

Živi zid
 

Nedavno ste s Anabelom snimili duet, postale ste nerazdvojne prijateljice i često zajedno izlazite. Koja ima više udvarača?
 

– To je krajnje čudno, kada nas dve zajedno izađemo niko nam ne prilazi. Muškarca ni na vidiku, kao da je živi zid oko nas. Ne znam u čemu je štos, ali od udvarača, ni traga, ni glasa. Ali, nema veze, nas dve se super provodimo i bez njih – kaže Mia.

Šta onda tražite sa takvima – em ružnjikavi, em neverni?
– Đavo mi ne da mira, pa to ti je. Stalno se "lepim" za takve tipove. Ja za njih, ili oni za mene, svejedno. Šta da radim, neke sam čudne sorte i nešto me tera da sama sebi zagorčavam život. Nikako ne volim dobrice. Što je frajer gori prema meni, to mi je interesantniji. Ženskaroši su mi slaba tačka i bez obzira koliko mi zagorčavaju život, varaju me i lažu i dalje padam na takve. Važno je samo da budu lepo vaspitani.

Da li ste zaljubljeni?
– Ni sama ne znam šta bih rekla. Ima nešto, nije baš da sam ludo zaljubljena, ali nisam ni ravnodušna. Kako će se stvari dalje razvijati i šta će biti sutra, nemam pojma. Možda od toga neće biti ništa, a možda bude ko zna šta. Ne volim da predviđam i planiram, jer često samu sebe iznenadim sopstvenom reakcijom. Otkud znam šta može da mi dune!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here