youtube.com/Miloš Serbia

“Tek sada je sporazum Srbije i Kosova manje izvestan u vremenu o kome su govorili predstavnici SAD (između izbora tamo i ovde)”, smatra Marko Savković, programski direktor Beogradskog bezbednosnog foruma.

On za portal Kosovo Onlajn konstatuje da će biti potrebno vreme – pre svega, da se formira vlada u Prištini, a zatim, da se (novi) nosioci političke moći “uhodaju”.
– Znam koja su očekivanja od Samoopredeljenja u albanskom delu javnosti i ne bi me iznenadilo da dijalog padne u drugi plan, a da u prvom bude, recimo, borba protiv korupcije – naglašava Savković.

2 COMMENTS

  1. Ta partija jeza ujedinjenje s Albanijom.I šta ćete pregovarati:da se Kosovo ne prisajedini s Albanijom već da ostane amostalna država.Zar vam nije jasno,a meni kao laiku je jasno,da je ova nova vlast koja je američki nuzproizvod uvod u pregovore koje predlaže aMerika tj.stvaranje velike Albanije.I vi još se uvek bavite analizama,pretpostavkama,visokoumnim diskusijama.Spremite se meso toga na najgore:ode Kosovo Albaniji.To je plan koji aMerika sprema,a vi s čudjenjem posmatrate zašto je promenila pregovarača.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here