SPORTSKE VESTI

0

Rijana u toplesu navijala za Brazil

Pop pevačica Rijana jedna je od najvatrenijih navijača Brazila, a to je svakako dokazala i fotografijom koju je postavila na svom Instagram profilu.
Naime, lepotica sa Barbadosa se fotografisala u toplesu, prekrivši grudi samo fotografijama brazilske reprezentacije.

Ovi dečaci su danas srce Brazila!

Možda ste već videli ovu sliku dvojice štopera brazilske reprezentacije, koji se znaju još od vrtića. Da li je fotograf mogao i da sanja da je uslikao dve buduće zvezde koje će zajedno nastupati za najveću reprezentaciju u istoriji fudbala?
Upravo su Luiz i Silva svojim golovima presudili Kolumbiji i svoju reprezentaciju odveli u polufinale Mondijala.

I džinovski skakavac "proslavio" Rodrigezov gol!

"Oštro oko" fotoreportera tokom utakmice između Brazila i Kolumbije primetilo je i jednog "nezvanog gosta" na terenu, u trenutku kada je Hames Rodrigez postigao jedini gol za Kolumbiju u ovom meču.
Naime, neposredno pošto je najbolji strelac Mondijala sa bele tačke savladao Žulija Cezara, jedan džinovski skakavac se našao na ruci Hamesa Rodrigeza, kao da je želeo da zajedno sa njim proslavi ovaj pogodak.

Devojke Gecea i Humelsa baš i ne zanima utakmica

An Katrin Bromel i Kati Fišer, devojke Marija Gecea i Matsa Humelsa, uživale su na tribinama stadiona Marakana radeći sve samo ne gledajući utakmicu četvrtfinala između Nemačke i Francuske.

Belgijanci najkreativniji na tribinama

Na stadionima širom Brazila imamo prilike da vidimo karnevalsku atmosferu, navijači svih zemalja učesnica se trude da budu što originalniji i ostave što jači utisak. Čini se da su do sada najviše zablistali gosti iz Belgije…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here