MTEL
Poslastica za prave ljubitelje sporta

Dobar sportski program je i ovog vikenda na Arena Sport kanalima i MTEL TV!

Poslednjeg julskog vikenda očekuje nas bogata ponuda fudbalskih utakmica na kanalima u okviru MTEL TV usluge.

Arena Sport će, uobičajeno, prenositi sve mečeve 4. kola domaće Super lige.

U subotu 30. jula od 17,30 časova kamere su u Kragujevcu gde će snage odmeriti Radnički 1923 i Vojvodina. Vojvodina je trenutno na drugoj poziciji na tabeli i tim je u odličnoj formi, a Radnički je na sedmoj poziciji sa jednom pobedom i dva remija. Da li će Radnički 1923 iskoristiti prednost domaćeg terena ili će Vojvodina opravdati ulogu favorita saznaćemo u prvom subotnjem meču.

Od 21 čas u Subotici igraju Spartak i Voždovac, a oba tima imaju po jednu pobedu i dva remija uz neznatnu gol razliku. Napad Spartaka postigao je tri pogotka, a interesantno je da u prva tri kola nijedna ekipa nije uspela da da gol Voždovcu. Očekuje nas neizvestan ishod.

U isto vreme u Kruševcu igraju Napredak i Javor. Oba tima trenutno imaju negativnu gol razliku, a Napredak na domaćem terenu “juri” svoju prvu pobedu u prvenstvu.

Pored , ove tri utakmice na kanalu Arena Sport od 20 časova počinje multiprenos domaćih utakmica.

Srpska Superliga je na Areni aktuelna i u nedelju.

U nedelju u 18,55 časova u Nišu igraju Radnički i TSC. TSC zauzima visoku petu poziciju na tabeli, a niški Radnički sa utakmicom manje zauzima tek 14. mesto. Ipak, u ovom slučaju pozicija na tabeli ne određuje favorita jer oba tima imaju pobedničke ambicije.

Od 21 čas očekuje nas prenos dve utakmice Kolubara – Mladost Lučani i Mladost (NS) – Čukarički.

I Kolubara i Mladost Lučani se bore za svoju prvu pobedu u prvenstvu i beg iz donjeg dela tabele.

Mladost (NS) trenutno zauzima 10. poziciju na tabeli, a Čukarički je na trećem mestu iza Crvene Zvezde i Vojvodine. Iako gostuje, Čukarički je realno gledano u ovom duelu favorit, ali utakmica se igra do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Uz sportski sadržaj, na programu su i hit serije, filmovi, zabavni i informativni sadržaj, a za nove korisnike MTEL TV je obezbedio besplatan promo period od 30 dana uz vrhunski HD kvalitet zvuka i slike.

Ne propustite priliku!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here