MN Press
Aleksandar Pešić

Crvena zvezda uveliko pravi planove za novu sezonu, a nema sumnje veoma zanimljiv biće letnji prelazni rok. Kako Telegraf prenosi, na meti Crvene zvezde je i Aleksandar Pešić!

Crveno-beli planiraju pojačanje u špicu, što može da znači odlazak Milana Pavkova i Dijega Falćinelija, kome je istekla pozajmica sa Bolonjom i sve je izvesnije da se neće produžavati, sudeći po interesovanju koje je usmereno prema Pešiću.

Popularni “Šilja” je u kratkoj izjavi za Telegraf potvrdio da postoji interesovanje crveno-belih, ali je istakao da je još igrač Makabija, iz kojeg je otišao nakon izbijanja ratnih sukoba u Izraelu između Palestinaca i Izraelaca.

– Istina je da me želi Zvezda, ima interesovanja i razgovora, ali ja sam još igrač Makabija, tamo mi je bilo lepo i želim prvo da sa Makabijem sve rešim ako je moguće i nakon toga ćemo videti dalje – potvrdio je za Telegraf Aleksandar Pešić.

Podsetimo, Pešić je igrao za Zvezdu u sezoni 2017/18, kada je osvojio titulu i prezimio u Evropi. Tada je bio i najbolji strelac lige sa 22 pogotka.

Nakon toga je Zvezda i sjajno zaradila od njegovog transfera, jer ga je prodala u Al Itihad iz Saudijske Arabije za 4.2 miliona evra. Pešić je nakon toga igrao u Seulu i Makabiju iz Tel Aviva u koji je stigao u oktobru 2020. godine, a koji je napustio posle ratnih sukoba u Gazi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here