Youtube/SamoZaVaseOci
Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša svojim nastupom otvorila je 31. Roštiljijadu u Leskovcu, a kada je kročila na binu, dočekao ju je gromoglasan aplauz, tako da nema sumnje da ju je publika željno iščekivala. Iako su mnogi negodovali zbog njenog nastupa na ovogodišnjoj Roštiljijadi, Karleuša je svojom energijom opravdala sva očekivanja mnogobrojne publike koja je došla da je sluša na trgu u centru grada. Osim nastupa u Leskovcu, glavna tema u estradnim vodama je Jelenin album. Može se reći da njeni fanovi sa velikim nestrpljenjem očekuju da čuju nove pesme koje se uveliko pripremaju. Pevačica je u razgovoru za “Vesti” otkrila kada će novi album, šta publika može da očekuje, ali i u kom slučaju bi snimila duet sa koleginicom Milicom Pavlović.

– Zašto da ne snimim album sa Milicom. Ako se desi neka top pesma koja će biti sa našom energijom bilo bi vrlo interesantno – kaže nam Jelena, koja je nedavno proslavila 44. rođendan, i tom prilikom fanovima poklonila snimak na Instagramu na kome pozira pored ogromne torte.

 Kada će novi album?

– Samo što nije, pevaju se prateći vokali i snimaju spotovi. A nakon toga sledi smak sveta. Nadam se da će posle izlaska tog dugo očekivanog albuma krenuti velika turneja, da ne obećavam jer se mnogo nešto izjalovi. Smatram da je ovo najbolji album u mojoj karijeri, sa najviše pesama, uloženog novca. Moja publika je zaslužila posle deset godina da dobije nešto što sam im ja bila dužna.

Da se osvrnemo na Roštiljijadu u Leskovcu. Velika se polemika povela oko toga, kako to komentarišete?

– Ne znam nijedan vegetarijanski ni veganski grad u Srbiji da bih ja samo tu pevala, ja sam pevala ljudima na trgu, ne kobasicama i pljeskavicama. Tamo ima dosta ljudi koji jedu i ne jedu meso. U Leskovcu sam bila da promovišem muziku, da podstičemo turizam. Ceo honorar koji sam dobila otišao je na scenografiju.

Jelena dodaje da bi volela da snimi duet sa voditeljkom Jovanom Jeremić.

– Jovana radi na televiziji gde sam ja zabranjena i meni je veoma žao zbog toga. Povratak se tamo neće desiti skoro jer ja ne praštam ljudima koji zabranjuju muziku i pevače iz ličnih pobuda.

Nisam se razvela!

Pevačica o svom privatnom životu nije htela mnogo da govori.

– Ne bih ovom prilikom o privatnim stvarima. Imala sam puno koncerata, bavila sam se humanitarnim radom. Zadovoljna sam, zadovoljna sam i kako sam proslavila rođendan. A kada je razvod u pitanju, ovo nije ni vreme ni mesto da pričam o tome. Mogu samo da ponovim da se ja nisam razvela, a ako se to desi, ja ću vas obavestiti o tome – istakla je Karleuša.