Instagram
Nikolina Pišek

Danas je sve iznenadila vest da je otkazan koncert Saše Kovačevića u Bibinju kod Zadra, a kako su naveli iz opštine razlog je neslaganje stanovnika sa izborom muzičara. 

– Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresovane publike, obaveštavamo vas kako smo primorani da otkažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. novembar. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih meštana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i doneli ovu tešku odluku – poručili su iz Berekina uz informaciju o povraćaju novca za kupljene karte, prenosi Index.hr.

Sada se oglasila i voditeljka Nikolina Pišek, koja je istakla da žali zbog ovog slučaja, kao i da će iskoristiti prvu priliku da ode na Kovačevićev koncert.

– Ako mi je nešto posebno teško palo u ovom muzičkom lovu na veštice, onda je to otkazivanje koncerta Saše Kovačevića. Čak me je i sram, jer Saša je dečko kojeg bi svaka majka volela imati za zeta. Pristojan, obrazovan, uspešan, talentovan, drag, uredan, pedantan, elokventan, sportista, izvanredan vokal i autor, šta ne valja? Žao mi je. Prvi sledeći koncert, gde god da bio, ja dolazim – napisala je Nikolina u okviru Instagram storija.

Podsetimo, Nikolina i Saša su imali saradnju davne 2011. godine, a u pitanju je pesma “Idemo do mene”. Zbog prisnih scena u spotu, mnogi su se pitali da li je Nikolina postala nova Sašina ljubav, međutim, sve je ostalo na nivou profesionalnog odnosa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here