Twitter

Fudbaleri zagrebačkog Dinama doživeli su verovatno najveću sramotu u klupskoj istoriji, pošto su u Prištini poraženi od ekipe Balkani u Ligi konferencija sa 2:0, a navijači već pozivaju Zdravka Mamića da se vrati i spasi klub.

Domaći tim poveo je u 44. minutu, a pobedu je “overio” golom pred kraj meča, u 83. minutu.

Ekipa Iljira Daje bila je mnogo bolja, napadala je i kontrolisala igru od početka meča. Pobedom nad Dinamom, Balkani je ostvario prvu pobedu u grupnoj fazi takmičenja i sada deli drugo mesto sa hrvatskim klubom sa tri boda.

“Neverovatna noć na stadionu ’Fadilj Vokri’, dok Balkani pobeđuje hrvatskog velikana Dinamo Zagreb!”, objavio je Fudbalski savez Kosova na društvenoj mreži “X”.

Dinamo je na Kosovo otišao sa epitetom favorita, a vratio se sa šamarom koji će se pamtiti.
Trener Sergej Jakirović je preuzeo odgovornost na sebe, ali je naveo i da se igrači moraju zapitati u dubini duše šta rade.

– Klub poput Dinama ovo ne zaslužuje. Ovo je najteži poraz za mene, ovo nema veze s vezom, ovo je bruka. Ako celo vreme pričaš da te neko buši, da te neko ne voli, onda izađi na teren i pokaži zašto si tu – naveo je Jakirović.

Naveo je i da će „videti dokle će biti tu“, navijači ga već smenjuju, kao i kompletnu upravu i prizivaju povratak Zdravka Mamića.

U anketi na sajtu Indeksa navedeno je da uprava nosi 50 odsto krivice jer nije dovela pojačanja, a 39 odsto veruje da su krivi igrači jer izgledaju nemotivisano i igraju grozno.

Nekadašnji prvi čovek zagrebačkog kluba samo se kratko oglasio na društvenim mrežama – napisao je tri tačke i objavio numeru legendarne grupe Indeksi u izvedbi Crvene jabuke, “Bacila je sve niz rijeku”.

2 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here