EPA/Eugene Garcia
Donald Tramp

Ispred vojne bolnice Volter Rid u kojoj se nalazi američki predsednik Donald Tramp koji je zaražen koronavirusom među pristalicama koju mu daju podršku nalaze se i Srbi.

Na video snimcima objavljenim na Fejsbuk stranici “Srbi za Trampa 2020” vide se pristalice Trampa sa transparentima “Srbi za Trampa 2020” i “Srbi Tramp pobeda 2020”.

Serbs for Trump @ Walter Reed Medical Center

?? WALTER REED ALERT ??? SERBS for TRUMP 2020, PA team leader Pedja Filipovic, supporting POTUS and FLOTUS in front of Walter Reed Medical Center! ????

Gepostet von SERBS for TRUMP 2020 am Samstag, 3. Oktober 2020

Kako se na Fejsbuku navodi, među okupljenima su i Amerikanci i Srbi, a poruka podrške upućena je, osim aktuelnom američkom predsedniku i prvoj dami SAD Melaniji Tramp.

Serbs for Trump @ Walter Reed Medical Center

SERBS for TRUMP 2020, MD team leader, Stephanie Adams and her husband, supporting POTUS and FLOTUS in front of Walter Reed Medical Center!Boca Collins

Gepostet von SERBS for TRUMP 2020 am Samstag, 3. Oktober 2020

“Izuzetno cenim sve fanove i ljude koji me podržavaju ispred bolnice. Činjenica je – oni zaista vole našu državu i vide kako je pravimo sjajnijom nego ikada do sada”, napisao je na to Tramp na Tviteru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here