Teniski savez Srbije
Teniseri Srbije

Muška teniska reprezentacija Srbije 3. i 4. februara u Oslu igra protiv Norveške meč za plasman u grupnu fazu finalnog turnira Svetske grupe Dejvis kupa. Žrebom su određeni parovi prvog i drugog dana.

Srbija i na ovom meču nastupa bez najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, pa sastav „Orlova“ čine: Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, Laslo Đere, Hamad Međedović i Nikola Ćaćić.

Prvi će na teren Miomir Kecmanović koji se sastaje sa Andrejom Petrovićem, zatim se očekuje duel između Viktora Durasovića i našeg Lasla Đerea.

Treći meč, i to u dublu za Norvežane igraju Durasović i Hoejeral protiv našeg tandema Krajinović-Ćaćić. Četvrti meč trebalo bi da igraju Durasović i Kecmanović, a peti odlučujući Andrej Petrović i Laslo Đere.

Naravno, moguće su izmene tokom meča na koje selektori imaju pravo. Takođe je zanimljivo i da na žrebu nije izvučeno ime prve zvezde Norvežana Kaspera Ruda koji je prijavljen za ovaj duel.

Selektor Viktor Toricki kaže da je atmosfera u našem timu sjajna.

– Pripreme teku dobro. Po meni, došli smo na vreme i uslovi su zadovoljavajući. Atmosfera u timu je sjajna, treniraju jako dobro, zadovoljan sam sa svima. Sve teče kako treba. Imamo i novog člana u timu, Hamada Međedovića, koji je prvi put na spisku. Imaće možda i priliku da debituje u nekim od ovih mečeva. Nadam se da će sve biti dobro, računam na njih, verujem u njih i idemo do pobede – poručio je Troicki.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here