MN PRESS/Foto: Marko Metlas

Srpska rukometašica Katarina Krpež-Šlezak saopštila je da je završila reprezentativnu karijeru.

Kako je navela u objavi na društvenoj mreži ‘Fejsbuk’, odluku je donela kako bi se posvetia porodici.

– Vremena se menjaju, a prijateljstva ostaju. Posle dugog razmišljanja odlučila sam da završim moju reprezentativnu karijeru. Jako je teško odlučiti se za takvu odluku, teška srca sam odlučila da je kraj… Glavni razlog je moje zdravlje i moja porodica. Vreme brzo prolazi i želim da se više posvetim ćerkici. Zato smatram da je pravi trenutak i da je vreme da neke mlađe devojke dobiju svoju šansu. Sigurna sam da će svojom željom i energijom puno doneti u budućnosti – piše u objavi nekadašnjeg kapitena.

Krpež-Šlezak je bila deo tima koji je Srbiji doneo srebro na Svetskom prvenstvu 2013, kao i zlato na Mediteranskim igrama iste godine.

– Bila mi je čast i zadovoljstvo svih ovih godina igrati za svoju zemlju. Srećna sam što sam imala priliku da igram sa divnim devojkama, puno toga smo zajedno prošle, puno lepih trenutaka koji će mi zauvek ostati u sećanju. Srećna sam jer sam imala priliku upoznati prijatelje za ceo zivot! Iako neću igrati više za reprezentaciju, uvek ću biti verni navijač! Hvala svima koji su me uvek pratili, bodrili i navijali.

Rukometašice Srbije će sa novim kapitenom ovog decembra učestvovati na Svetskom prvenstvu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here