commons.wikimedia/Zinneke
Pariz

Turistička organizacija Srbije (TOS), u okviru aktivnosti promocije turizma Srbije na inostranim tržištima, ove godine, posle pauze od šest godina, učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma „IFTM Top Resa 2019″.

Sajam se održava u Parizu od 1. do 4. oktobra 2019. godine. Sa više od 34.000 posetilaca, „IFTM Top Resa” je vodeći poslovni sajam namenjen turističkoj privredi u Francuskoj.
TOS je na ovom sajmu zakupio izložbeni prostor veličine 30m2. Pored Turističke organizacije Srbije, na zajedničkom štandu se predstavljaju i nacionalni avio-prevoznik Er Srbija, Turistička organizacija Novog Sada, kao i turistička privreda Srbije: 4 turističke agencije (Omniturs, Serbia Tour Operator, Balkan Holidays i Skoruna tours) i 2 hotela (Mona Plaza i Holiday Inn Express).
Na sajmu će biti predstavljena turistička ponuda Srbije: kratki odmori u gradovima, kulturno-istorijsko nasleđe zemlje, aktivni odmor u prirodi, manifestacije i festivali.
Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku Srbija godinama beleži kontinuiran rast francuskih turista, koji se povećanjem broja avio-linija redovnih i sezonskih između dve zemlje i dodatno pojačao ove godine. Broj francuskih turista je od januara do avgusta 2% veći u odnosu na isti period prošle godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here