Foto: MN Press
Fudbalska reprezentacija Srbije

Primaran cilj fudbalske reprezentacije Srbije protiv Azerbejdžana jeste pobeda, ali daleko od toga da Orlovi u utorak veče (20.45) ne moraju da vode računa i o nekim pratećim stvarima koje i te kako mogu da utiču na odlazak na Svetsko prvenstvo!

Golovi, odnosno gol-razlika, su jedna od tih stvari, jer postoji mogućnost da Portugalija kiksne do tog meča sa Srbijom 14. novembra i da na kraju Orlovima i bod bude dovoljan za put u Katar.

Malo ko, doduše, veruje da će Portugalci prosuti bodove protiv Luksemburga (kod kuće) i Repubike Irske (na strani), te je najočigledniji scenario da izabranici Dragana Stojkovića Piksija jure pobedu u Lisabonu koja vodi na Mundijal.

To nas dovodi do druge bitne stvari –  a to su kartoni! Tačnije, bojazan da neko od šestorice reprezentativaca ne “požuti” protiv Azrebejdžana i tako propusti meč protiv Kristijana Ronalda i ekipe. To se, pre svega, odnosi na trojicu standardnih reprezentativaca: Aleksandra Mitrovića, Dušana Tadića i Nemanju Gudelja, dok su na spisku i Uroš Spajić, Nemanja Maksimović i Nemanja Radonjić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here