Printscreen/Youtube
Aleksandar Dimitrijević

Spektakularan MMA događaj u Šibeniku “Armagedon 2” nije mogao da prođe bez incidenata na nacionalnoj osnovi, a na udaru se našao nemački borac poreklom iz Srbije Aleksandar Dimitrijević, u duelu sa slovenačkim rivalom, takođe poreklom iz Srbije Igorom Kuzmanovićem.

Dimitrijević i Kuzmanović su se sastali u poluteškoj kategoriji, a pobedu je odneo Slovenac.
Ipak, na Dimitrijevića, momka rođenog u Kruševcu, očigledno je uticala reakcija hrvatske publike na pesmu koju je odabrao za svoj ulaz u oktagon.

Radilo se o pesmi “Litija” Stevana Sekulića.

Hrvatska publika je reagovala na reči pesme “ustanite, ustanite, nema nazad više sine, sad je vreme da se brane svete srpske otadžbine”.

“Ne voli publika, publici se ne sviđa pesma… Videćemo kako će ga dočekati u oktagonu… Šibenska publika po prvi put reaguje. Igor je dobio podršku celog amfiteatra… Ne možemo ga kriviti, on je dečko Srbin iz Nemačke, pustio je neku narodnu pesmu, neku koračnicu koju publika nije dobro prihvatila…”, istakli su komentatori.

Kuzmanović je na kraju slavio već u prvoj rundi, na oduševljenje hrvatske publike, uz nove zvižduke upućene 23-godišnjem Dimitrijeviću.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here