Srbin šaner “nabavljao” robu u Italiji, pa se tukao sa policijom

0

it.wikipedia.org
Karabinjeri krenuli u kontrolu…i na kraju morali da pripucaju (Foto: Ilustracija)
 

Policija Italije je odlučila da pojača patrole jer je u poslednje vreme više krađa u oblasti Vićence. Nije dugo potrajalo, a ispred skladišta prodavnice odeće u ulici Garda 82, primećeni su Z. B. i još dve osobe kako ubacuju odeću iz skladišta u vozilo. Oni su odmah počeli da beže, ali ih je policija stigla.

Prilikom hapšenja srpskog državljanina, on se potukao sa policjacima, pa je jedan morao da ispali hitac u vazduh kako bi ga smirio – prenose italijanski mediji.

Lopovi su se, kako je italijanska policija objasnila, najpre popeli požarnim stepenicama i pomoću pajsera i velikog šrafcigera razvalili vrata.

– Upali su unutra, otvorili velika vrata od magacina i počeli da istovaruju odeću. Kada smo ih uhvatili, oni su u “seat“ već ubacili oko 200 odevnih predmeta, a vrednost te robe je procenjena na oko 70.000 evra. Ukradena odeća je vraćena vlasniku – saopštila je policija.

Nakon hapšenja, Z. B. je odveden u bolnicu “Alto Vićentino“.

– Srpskom državljaninu su konstatovane povrede od udarca tupim predmetom na nozi i levoj ruci. Takođe, imao je nekoliko rasekotina – naveli su u bolnici.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here