Brojni navijači najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića koji žive u Australiji, posebno u Adelejdu, sa oduševljenjem su reagovali na vest da će Novak nedaleko od njih provesti svoj dvonedeljni karantin, p su tako mnogi poželeli da upoznaju srpskog asa, a nekima je to i uspelo. 

Naime, jedan znatiželjni Srbin, očito veliki fan našeg asa, otišao do hotela i bio dovoljno strpljiv da sačeka Novaka da ovaj proviri na terasu, kako bi mu, pretpostavljamo, dao podršku i pozdravio ga pred velike izazove koje čekaju najboljeg igrača sveta.

Tako je došao ispred hotela, prišao policajcima, koji su ga upozorili da je prišao u nedozvoljeni prostor, ali ga nisu oterali. On se potom odmakao nekoliko korka unazad i sa bezbedne distance pozvao Novaka Đokovića koji se na njegovo oduševljenje odazvao i izašao na terasu.

I Nole je bio veoma srećan zbog ovog čoveka, zemljaka, koji je samo zbog njega došao pred hotel. Pokazao je prizemnost i veličinu Novak, proćaskao sa navijačem, na kraju ga srdačno pozdravio i mahnuo mu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime