Printscreen/TV Happy
Srđan Đoković

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, gostovao je u jutarnjem programu TV Happy “Dobro jutro Srbijo”, gde je govorio o Novakovom uspehu u Melburnu, kritikama na njegov račun, ali i o dijaspori, srpskim nacionalnim interesima…

– Kritičari će konačno morati da shvate da je Novak najbolji teniser na svetu i jedan od najboljih sportista svih vremena. Rezultati koje Novak postiže mu daju snagu u svemu što izgovori i radi. On je najbolji sportista i dolazi iz Srbije – istakao je Srđan Đoković.

On je rekao i da se kroz Novakov lik i delo slavi i naša zemlja, naš narod.

– Novak zna kroz šta smo sve prošli kao porodica i zato je spreman svima da pomogne – rekao je otac najboljeg srpskog sportiste.

Srđan Đoković se osvrnuo i na činjenicu da se na naslovnim stranama i u glavnim vestima domaćih medija uglavnom nalazi negativan sadržaj, a da se uspeh, radost i veselje bacaju u drugi plan, i u tom kontekstu je u emisiji istaknuta činjenica da su “Vesti” jedne od retkih novina koje su uspeh Novaka propratili kao glavnu vest na naslovnoj strani.

Đoković je pričao i srpskoj dijaspori, istakavši “da nas u dijaspori sigurno ima duplo više nego u Srbiji”.

– Svi ti ljudi su Srbi i o njima treba voditi računa. Krajnje je vreme da se uzdamo u pamet i da shvatimo da ćemo propasti bez nacije, naroda i opšteg interesa. Samo svi zajedno i složni možemo da se izborimo sa problemima – naveo je Srđan Đoković.

 

2 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here